• My Westerdahl

10 år på LCHF

I år har jag ätit LCHF i 10 år - jag kommer ihåg det som igår när läkarna hysteriskt varnade 170 kilos My år 2010 om att jag skulle dö en ond, bråd död med så mycket fett & kött i kosten 😱 I 10,5 år har jag nu gått omkring och undrat när jag bara poff ska ramla ner och dö 🤪Varje år tar jag en stor hälsokontroll hos Medisera - och mina värden blir bara bättre och bättre för varje år 🙏 De har alltid varit perfekta men de blir ”perfektare” för varje år med LCHF🙏 När läkarna varnade för att mitt hjärta ska kollapsa undrar jag om de menar mina perfekta kolesterolvärden eller mitt utmärkta blodtryck på 110/60? 🤪


Jag fick Levaxin utskrivet för 7 år sedan pga min kassa sköldkörtel, tyvärr blev jag så sjuk av Levaxinet så jag valde att sluta 😱 Istället plockade jag bort mejerier ur min LCHF-kost och äta tillskott som selen och zink och som du ser idag så har mina värden gått från usla till fina utan några mediciner ❤️


Såklart är mitt blodsocker fantastiskt då jag äter så lite kolhydrater - och de jag äter är resistent stärkelse - så även mitt långtidsblodsocker har klättrat ner sakta men säkert till ett fantastiskt värde 💕


Så - en fråga till den traditionella vården där ute. Ert förslag var att jag antingen skulle operera bort min magsäck eller dö inom 2 år av min övervikt. Jag valde fett & animaliskt kött - blev 95 kilo lättare och är fullt frisk idag💪 Jag kunde sluta med ALLA mina mediciner och kunde slänga plasten jag sov i pga min svåra astma💪 Så kaxig som man kan vara efter 10 år på samma kost!


Rekommenderar alla att ta sina prover hos Medisera för att kolla så allt är bra, sen när någon klagar på er kost kan ni vara trygga i att det är BS för då har ni det på papper!0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla