• My Westerdahl

5 år socker, mjöl och alkoholfri

Den 15/5 2015 la jag in mig på sockerdetox. Inte visste jag då att jag skulle få ett helt nytt liv, framförallt förstod jag inte att jag aldrig mer skulle äta socker eller dricka vin - jag som hade misslyckats så många gånger innan. Det jag trodde skulle vara mitt största fail blev min första gåva.Visserligen har jag gått ner i vikt, blivit medicinfri efter varit högdoserad astmatiker och tagit en examen som civilingenjör - men bortom allt det där så har jag hittar en sor trygghet och lycka i livet. Det är den mest fantastiska gåva! Jag är inte bara sockerfri - jag lever i tillfrisknad.


Att ha plågats av övervikt och ohälsa hela livet är mitt bagage - så jag gör detta för hennes skull. Hon som bantat och hetsätit hela barndomen, ända till hon var 20 år. Jag önskar jag kunde gå tillbaka och berätta för henne att allt kommer att bli bra.


Så hipp hipp HURRA! Jag firar 5 år idag!
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Reaktiv mat

Lägg pusslet