• My Westerdahl

Bästa hemmaträningen

Detta inlägg är reklam för Bodystore och innehåller annonslänkar


Nu när det är ganska stor smittspridning i Västra Götaland vill jag helst inte hänga så mycket på gymmet. Dels för att det är mycket kroppsvätskor i omlopp men också att immunförsvaret sänks tillfälligt en stund efter träning - då vill jag vara hemma och träning! Oroa dig inte - immunförsvaret boostas av träning under längre sikt, det är bara i början som det får en dipp.


Därför har jag börjat hänga en del på YouTube och tränar hemma! Det finns verkligen en uppsjö bra träningsvideos och är det något jag ÄLSKAR är det gummibandsträning! Nu för tiden trendar minibands men jag gillar mer mitt hederliga gummiband med handtag. Det finns jättemycket rolig träning på tuben och nedan delar jag min favorit! Så himla smidigt, 30 minuter - ingen transportsträcka - sen klar och in i duschen! Och man blir verkligen helt sjukt mör, musklerna får verkligen ARBETA!


Jag har köpt mitt gummiband på Bodystore och jag tycker det är lagom i motstånd. Inte för hårt så man inte kan röra sig och inte för slappt - lagom! Har provat en del billig skit och inte alls är nöjd. De blir uttänjda på bara några få träningar och går lätt sönder så man smätter skiten ur sig - fy!


Du hittar bandet HÄR
Detta är också en riktigt bra träningsvideo som tar hela kroppen och man blir gott mör efteråt!


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla