• My Westerdahl

Du skall hålla i arbetslivet också

Vi har katastroftal gällande utbrändhet - vi orkar inte. Jobb är förenat med så mycket stress och känslan av att inte räcka till, att inte duga. Lägg då på dimensionen att du har ett sockerberoende och det är bäddat för katastrof. Sockerberoende är stressutlöst och arbetar du då på ett arbete som inte är hållbart kommer det vara omöjligt för dig att vara sockerfri.


För att diskutera detta har jag bjudit in två hjärtevänner och experter - Karin och Josefine - från Dear Change. De har sina rötter inom tech och ledarskap och har nu startat företaget Dear Change som är din strategiska partner för välmående. Läs mer om Dear Change HÄRHJÄLP oss att sprida, dela och likea avsnitten. Det är du som bestämmer över podden Sockersystrars framgång, ju mer du delar desto mer spridning får den. Kanske kan vi rädda en matmissbrukare?


Podden har legat uppe på topp 100 av Sveriges mest lyssnade podcasts samt topp 10 i kategorien hälsa. Fortsätt dela, likea och kommentera. Detta är ett steg för att få samhället att erkänna att vår beroendesjukdom finns, så fler kan få RÄTT hjälp. Att de som inte har råd till behandling ändå skall få det. Podden hittar du via iTunes, Acast, Podcaster eller streamat här under. Finns där poddar finns!


Följ oss på Instagram @Sockersystrar

Facebook @Sockersystrar

Vill du ha pepp och gemenskap, gå med i vår facebook-grupp: Sockersystrar


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla