• My Westerdahl

Hjälp att få

Uppdaterad: apr 18

Vill du nå dina mål en gång för alla? Är det skräpmaten som ställer till det för dig? Önskar du dig ett liv med bra mat och bra rutiner? Jag vill absolut hjälpa dig på vägen och dessa tjänster erbjuder mitt företag My Addiction


Matplan

En matplan är nyckeln till frihet för oss sockerberoende. Den kommer INTE magiskt lösa upp ditt sockerberoende i ett POFF men du får frihet från mat-tjat. Matplanen anger när och hur mycket du skall äta för att nå dina mål. Du får ett svarsformulär du fyller i så noga du kan och där efter bearbetar jag informationen och tar fram en personlig matplan som skall fungera för just dig i just ditt liv. När du fått din matplan kan du känna dig helt trygg med att den verkar för att du ska uppnå dina mål och därmed kan du släppa matfokus.Nystart!


Tjänsten NYSTART! innebär att du får en matplan samt 5 stycken coaching-tillfällen á 30 minuter via datorn eller telefon för att ta fram och skräddarsy just din tillfrisknandeplan. Perfekt om du behöver hjälp och stöttning att komma på banan!


SUGAR


En SUGAR borde alla sockerberoende göra - det är så vi verkligen fastställer att du lider av ett sockerberoende. Du bjuds in på en timmas lång intervju på distans där jag stället 70 frågor till dig. Utifrån svaren analyseras ditt sockerberoende och vi får reda på om du har ett beroende, skadligt bruk eller är en sk. "normis". Vi får också reda på vilken fas du är i - om du är i fas 1, 2 eller 3 i ditt sockerberoende samt vilka faktorer, livshändelser som har utlöst symptom i ditt beroende. Vi ser också vilken ålder du blev sockerberoende.


En SUGAR är fantastisk ur 3 perspektiv:

1. Du ser hela din livshistoria svart på vitt

2. Du får reda på OM du är beroende och i så fall vilken fas du är i

3. Du blir starkt motiverad att ta tag i ditt beroende


Efter datan är analyserad så bokar vi in en halvtimmas uppföljning där vi går igenom analysen och du får även personliga rekommendationer.


Coaching

Ibland kan det vara svårt att veta var man ska börja eller vad man behöver göra. Det kan också vara svårt att hitta styrkan själv att ta sig upp. Just nu har jag ett fåtal lediga slots för nya klienter. Vi träffas via zoom och pratar och gör en handlingsplan för att du ska få den hjälp du behöver.


Biokemisk reparation


Som sockerberoende behöver vi biokemisk support för att klara av att vara sockerfria utan att plågas av ett starkt, biokemiskt sug. Man har sett att tillfrisknandegraden ökade från drygt 25% till över 70%* med hjälp av biokemisk reparation.

Har du en trasig biokemi, vilket de flesta beroende har, kommer du ha ett plågsamt sug. Teorin bakom detta är att kroppen framkallar sug så du skall äta mer, vilket ökar sannolikheten att du får i dig de ämnen som kroppen saknar.


Genom ett omfattade frågeformulär, ev. analys av blodprov (blodprov ingår ej i priset) samt en intervju så framtas en omfattande handlingsplan vilka kosttillskott och när du behöver äta dessa för att maximera ditt tillfrisknande.


Sockerdetox Total


I denna behandling tar du ett helheltsgrepp kring ditt beroende. Vi startar med en SUGAR för att sedan skapa en personlig matplan, lägga upp ett coachingprogram på 5 tillfällen och sedan avslutar vi med en biokemisk reparation.


OPTIMAL HÄLSA 2020


Du vet hur du ska äta – men varför gör du det inte? Du vet att socker och skräpmat är dåligt för dig – varför kan du ändå inte låta bli?


Lösningen är att få en regelbunden kunskap och support för att nå din målvikt och idealhälsa. I denna webbaserade kurs får du tillgång till alla de verktyg som du behöver för att äntligen – en gång för alla – ta tag i din hälsa och nå dina mål. Genom att starta varje vecka med regelbunden pepp och motivation optimerar du dina chanser att lyckas.


Kursstart: 11 maj


Läs mer och boka HÄR


Prislista


Matplan......................................................1995

Coaching 30 min..........................................695

SUGAR.........................................................3495

Webbkurs Optimal Hälsa......................... 3495

BKR..............................................................4995

Nystart!.......................................................4995

Sockerdetox Total....................................11995OBS! Räntefri delbetalning erbjuds upp till 3 månader


Boka


Du bokar tid genom att maila: LCHFingenjoren@outlook.com eller att skicka in kontaktformuläret HÄR


*Bittens Addiction

Prenumerera