• My Westerdahl

Optimal hälsa 2020

Nu i hemmarsittar-tider passar det utmärkt att för en än gång titta över sitt sockerbruk och all den skräpmat vi stoppar i oss. Därför har jag och författaren Ewa Meurk satt upp kursen "Optimal Hälsa 2020" med start i maj.


Vi har också en EarlyBird på -20% rabatt på biljetten om du anger koden SOCKERSYSKON


Boka HÄR


Du vet hur du ska äta – men varför gör du det inte? Du vet att socker och skräpmat är dåligt för dig – varför kan du ändå inte låta bli?


Lösningen är att få en regelbunden kunskap och support för att nå din målvikt och idealhälsa. I denna webbaserade kurs får du tillgång till alla de verktyg som du behöver för att äntligen – en gång för alla – ta tag i din hälsa och nå dina mål. Genom att starta varje vecka med regelbunden pepp och motivation optimerar du dina chanser att lyckas.


Om My & Ewa


My Westerdahl hade 2 år kvar att leva 2010 enligt läkarna. Hennes hjärta var förstorat, hennes hälsomarkörer urusla och hon vägde hela 170 kilo. Hon var så sjuk att hon inte kunde ta sina gymnasiebetyg, knyta sina skor och bilbältet räckte in runt hennes stora mage. Idag är hon kärnfrisk, medicinfri och har gått ner -95 kilo på egen hand. Hon är utbildad civilingenjör, beroendeterapeut, SUGAR-certifierad och har en mängd vidareutbildningar så som i skam och ACT. Under denna kurs får du ta del av hennes verktygslåda under 6 veckors tid vilket ger dig den regelbundenhet du behöver för en lyckad resa. Du får även möta Ewa Meurk som är funktionsterapeut, författare och berendeterapeut och levt sockerfri i 17 år. Hon lär dig de pusselbitar du behöver för att laga din biokemi så du slipper sug och cravings.


Kan My & Ewa nå sin optimala hälsa och vikt – kan du!


Preliminärt Schema:


11/5 – Kickstart & vad är ett sockerberoende?

18/5 – Såhär ska du äta

25/5 – Såhär lagar du din biokemi

1/6 – Kartlägg dina personliga frisk & riskfaktorer

8/6 – Dessa mentala verktyg behöver du

15/6 – Avslutning

Praktisk information:

Kursen sker via webben, du får en länk mailad till dig som du bara trycker på som fungerar både via dator och mobil. Du behöver inte använda kamera eller prata om du inte vill. Kan du inte delta vissa tillfällen så skickas en inspelad video till dig efteråt så du kan se allt i efterhand. Du behöver därför inte delta live, men får störst behållning om du gör det så ofta du kan. Kursen startar 18.00 och avslutas senast klockan 20.00


Övrig information:

Kan du inte betala hela summan med en gång går det bra att kostnadsfritt delbetala i upp till 6 månader. Maila då: LCHFingenjoren@outlook.comför att lägga upp en delbetalning.

Mailadresser och förnamn mailas ut för att deltagarna skall kunna hålla kontakten. Vill du inte dela dina uppgifter – mailaLCHFingenjoren@outlook.com

Arrangören förbehåller sig rätten att ställa in kursen vid lågt deltagande eller sjukdom. Arrangören förbehåller sig också rätten att flytta om i schemat samt att ändra föreläsare vid behov.


Vi har också en EarlyBird på -20% rabatt på biljetten om du anger koden SOCKERSYSKON

Boka HÄR


HÄR kan du också läsa hur kursen har hjälpt tidigare deltagare
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Reaktiv mat

Prenumerera