• My Westerdahl

Rent utan kemikalier

Detta är ett samarbete med Bodystore och innehåller annonslänkar


Efter ha sett den jättejobbiga dokumentären på SVT om teflon, hur folk och djur dog som flugor i närheten av fabriken och hur bebisar föddes med missbildningar fick jag panik. Jag känner mig grundlurad! Som tur är så stekte mamma och pappa alltid i gjutjärn när jag var liten men när jag skaffade eget blev det alltid teflon på grund av "praktiskt". Nu ångrar jag mig djupt! Men det får ju inte att ångra saker man redan gjort utan vi måste tänka vad vi kan göra från och med nu och då började jag titta på alla grejor i mitt hem som potentiellt kan vara giftiga.


Något jag förstår nu är rengöringsprodukter vi har. Det är inte alls bra för hälsan liksom utan belastar jättemycket. Fy! Men istället för att göra allt på en gång bytte jag ut dem jag använder mest: diskmedel och allrengöring och de funkade riktigt bra + de var snygg design!Jag är supernöjd och det känns jättebra att påbörja projektet med giftfritt hem, allt mer byts ut här hemma - allt från plastpåsar till plastbunkar med mera.


Du hittar giftfritt diskmedel HÄR

Du hittar giftfri allrengöringsspray HÄR

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Prenumerera