• My Westerdahl

Rosmarinsputtrad kotlett

Denna smarriga måltid är både mättande och mejerifri. Supergod att servera till vardag och fest!


Recept

Antal kotletter som portioner du vill göra

Torkad rosmarin

Salt &peppar

Smör

1 msk Viltfond

Garants kokosgrädde i tetra eller vanlig vispgrädde

Grönsaker att rosta

Sätt ugnen på 175 grader. Låt kotletterna stå framme tills dem har nått rumstempratur. Häll på salt, peppar och rosmarin. Stek till en fin yta och lägg i en ugnssäker form. Häll på lite vatten och klä över med ugnsfolie.

Släng in i ugnen. Efter 1,5h lägger du in grönsakerna så de rostas de sista 30 minuterna.

Smält smör i pannan du stekte kotletterna i så du får med all god smak. Häll över i en kastrull.

Häll på viltfond och grädde, låt puttra till en sås.



Gräddigt utan mejerier!

Servera!

Prenumerera