• My Westerdahl

Sverige Älskar Ann Fernholm

Håll i er - på torsdag nästa vecka den 23/4 kl 11.30 så skall jag och Ann Fernholm prata om varför det finns så många olika dietråd och vilka man verkligen kan lita på!


Registrera dig HÄR och du har 2 alternativ:

1. Vara med live kl 11.30 och få chansen att ställa frågor

2. Se det gratis efteråt i upp till 7 dagar (du kan se det efteråt även om du varit med live)


Ann Fernholm är en svensk doktor i molekylär bioteknik som idag är verksam som vetenskapsjournalist och författare. Hon är även initiativtagaren bakom Kostfonden. Hon har skrivit 4 populärvetenskapliga böcker som handlar om korrelationen mellan socker och sjukdom. Hon är även en uppskattad föreläsare och inspiratör. Detta är ett webinar du inte vill missa!

Initiativet #SverigeÄlskar handlar om att sprida motpolen till den rädsla vi lever i nu - vi sprider kärlek och gemenskap då vi vet att kriser, lågkonjunktur föder sjukdom, suicid och beroende. Istället uppmuntrar vi våra Älskare (= våra tittare), att värma lunchlådan, koppla upp sig och få kraft och gemenskap! Denna gemenskap sprider sig som ringar på vattnet och vi uppmuntrar alla våra Älskare att visa kärlek och gemenskap till de människor som finns i närheten. Det är inte "någon annan" som skall fixa våra problem - det är vi tillsammans!


Gå med iFacebookgruppen


Gå även med iLinkedIngruppen


Så, vad väntar du på? Registrera dig HÄR för att knipa en plats!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Prenumerera