• My Westerdahl

Välkommen till min nya blogg

Det är dags för mig att vända kapitel nu - att gå vidare från LCHFingenjören till något som är mycket mer genuint och sant för mig idag. Jag lämnar viktnedgång, viktresa och vikthets och landar i kroppsglädje.


För mig handlar det om att måla om denna världen med lite mer glädje och livskraft än att älta mat och vikt. När jag startade LCHFingenjören 2013 handlade allt om min viktresa, jag hade då gått ner -65 kilo via LCHF och ville bjuda in er till resten av resan.


På vägen har jag insett en viktig sak: människor som duger är inte lönsamma


Vad menar jag med det? Jo, känner vi genuint att vi duger så blir vi oåtkomliga från marknadens krafter och därför marineras vi ständigt i känslan av att våra kroppar är fel. Jag vill med denna nya blogg vara din kroppskompis.Vad är en kroppskompis?


Idag är samhället indelat i 2 läger: 1 läger där du hittat hurtbullarna som äter sallad och ProPud och ett läger där du hittar kroppsaktivisterna som äter skräpmat i ren protest. En kroppskompis är en bästis som uppmuntrar dig att äta bra, motionera och lägga tid på mental utveckling oavsett yttre resultat. Det innebär att vad du än väger, vilken ålder du än är i och hur du än ser ut - uppmuntras du att göra bra val för din kropp. Jag tror att det är sann kroppskärlek, att inte styras av de yttre resultaten.


Jag har alltså kommit ifrån LCHF som ett snävt begrepp, även fast jag väljer lowcarb för min kropp och rört mig mot kroppsglädje. Därför kändes det naturligt att öppna upp en mer dynamisk blogg under mitt eget namn.


Jag hoppas alla ni hundratusentals läsare som följt mig genom åren på LCHFingenjören också följer med mig hit!


Välkommen!

5 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla