top of page

GRATIS RESURSER

Hjälpen du behöver

Image by Edgar Castrejon

GRATIS RECEPTSAMLING

8 enkla recept för Matfrihet

Image by Alexandr Podvalny

VIKTSTIGMA I VÅRDEN

Gratis guide hur du bemöter viktstigma i vården

Image by Paige Cody

NORMAL RELATION TILL MAT

En gratis guide hur du får en normal relation till mat

40CBA817-34FB-4AF2-98D3-CAC24FBDE961_edited_edited_edited.png

MATFRIHET ÄR INTE MAGI...

Men nästintill!

Det är i alla fall så det känns efter åratal av känsloätning och kaos i maten. Jag vill så gärna att du själv ska få uppleva den magin. Matfrihet är byggt på över 100 studier och väl förankrat inom forskningsvärlden.


Matfrihet är resultatet av 30 års sökande efter en lösning på mitt egna kaos i maten. Jag hetsåt, smygåt, gömde och skämdes. Maten höll också på att ta mitt liv, 2010 hade jag såpass dålig hälsa att läkarna sa att jag hade 2 år kvar att leva.

Jag varvade olika dieter, regler och förbud med kontrollförlust. För att styra upp maten provade jag allt: Viktväktarna, LCHF, fasta, terapier och till och med olika 12-stegsprogram. Men jag kunde ändå inte sluta överäta. Det sista jag tänkte på varje kväll var vad jag hade ätit och det första jag tänkte på när jag vaknade var vad jag skulle äta

Idag är jag fri från överätning och kaos i maten och har dessutom pusslat fram mitt egna hälsopussel. Mina hälsomarkörer är perfekta, jag kan njuta av mat utan att tappa kontrollen och jag är äntligen viktstabil. Jag vet vilken storlek jag har nästa månad och jag går inte upp 5 kilo över semestern. Mat är inget problem längre och jag har slutit fred med min kropp.

På grund av hur radikalt mitt liv har förbättrats tog jag fram Matfrihet som är en skandinavisk version av intuitivt ätande för att du ska få alla nycklar och den stöttning som behövs. Matfrihet hjälper dig att sluta känsloäta samtidigt som du känner dig balanserad och hälsosam. Hittills har jag fått möjligheten att coacha hundratals kvinnor över de 5 åren jag arbetat som coach till en fredad relation med maten och kroppen. Jag hoppas så hjärtinnerligt att jag får coacha dig till Matfrihet också.


Det är nu livet börjar på riktigt!

Ljus & Kärlek

//My

bottom of page