VÄGEN TILL MATFRIHET

Matfri föddes genom mitt eget sökande efter en normal relation med mat. Jag varvade stenhårda dieter och kraftig viktnedgång med känsloätning, kontrollförlust och explosionsartat viktuppgång. 2010 hade jag bantat mig upp till 170 kilo och hade en livsstil som gjorde mig sjuk där läkarna gav mig två år kvar att leva. Då vände jag på myntet och fick istället anorektiska beteenden som resulterade i nästan 100 kilo viktnedgång samtidigt som jag utbildade mig till civilingenjör och gjorde karriär som chef inom IT-branschen.

Tillslut fann jag en väg till matfrihet och det innebar att jag behövde läka min relation till min kropp för att kunna ha en normal relation till mat. Alla andra alternativ var slut. Jag var tvungen att läka min kroppsbild i den dysfunktionella dietkultur vi lever i. Med hjälp av intuitivt ätande blir ätandet lika enkelt som att andas.


Idag driver jag ett instagramkonto med över 30 000 följare, skriver på en bok som ges ut under hösten 2023 och bloggar -  jag brinner för att inspirera människor att älska sina kroppar och förbättra sin hälsa oavsett vikt! Jag har arbetat med coaching i 5 års tid och har under dessa år hunnit att hjälpa hundratals kvinnor till en bättre livskvalitet och att få frid kring maten och kroppen. Det är så onödigt att lägga åratal, pengar och energi på att försöka terapeuta bort kaos i maten när det handlar om en enkel biokemisk mekanism som kroppen utlöser när vi går på dieter, förbud och regler. 

40CBA817-34FB-4AF2-98D3-CAC24FBDE961_edited_edited_edited.png